Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  
Share |

Gudinnekoden

den lustfyllda månadsguiden till kärlek

Gudinnekoden : den lustfyllda månadsguiden till kärlek
Klicka på bilden för full storlek
Ivarsson Maria

Kategorier
Lager Slut hos leverantör
109,00
Fakta: Gudinnekoden
Mediatyp Inbunden
Förlag Vattumannen förlag
Utgiven 20150909
Sidantal 90
Språk Svenska
ISBN 9789187512117
Artikelkod86121
TitelGudinnekoden : den lustfyllda månadsguiden till kärlek

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Gudinnekoden : den lustfyllda månadsguiden till kärlek

Lustfylld dejtingbok lär kvinnor att bli skickliga jägare!

Nu kommer en lustfylld, humoristisk och peppande dejtingbok för tjejer. Den heter Gudinnekoden och är tänkt att lyfta och stärka kvinnor medan de letar efter den rätte.  Boken är utformad som en månadsguide och varje dag får tjejerna ett utmanande gudinneuppdrag.

"Mina egna roliga och ibland faktiskt helt absurda dejtinghistorier löper som en röd tråd genom hela boken. Jag har lärt mig mycket av alla hundratals män jag har träffat. Det viktigaste budskapet jag kan ge är att tjejerna först och främst ska leva sitt eget liv och se till att må riktigt bra, det vill säga leva i det jag kallar för Gudinneenergin. Annars är det risk för att de hamnar där jag hamnade när jag var riktigt ung – med en kille som inte alls ville mig väl", säger författaren Maria Ivarsson.

Boken fokuserar på personlig utveckling och glädje, som Maria menar är vägen fram till den rätte. Genom att öka vår självkännedom, ta ansvar i alla relationer och se till att må bra och själva hålla i rodret i våra liv, så ökar också chansen att hitta en drömpartner. Boken vänder upp och ner på könsrollerna och lär tjejer att själva ta initiativ och bli skickliga jägare.

"Många tror att det handlar om att ha storlek 36 över rumpan, vara förförisk och säga den perfekta raggningsrepliken. Det gör det inte. Samanthas flörtstil i Sex and the City fungerar inte i verkligheten och du behöver inte se ut som en fotomodell. Jag ser inte ut som Claudia Schiffer, jag tittar inte på killarna med en fuktig blick och jag har dejtat fler män än jag klarar av att hålla räkningen på."

Förutom att öka sin självkännedom, att ta eget ansvar i relationer, se till att må bra och själv ge sig ut och dejta så menar Maria att det också är viktigt att ta reda på hur betydelsefull kärleken är i just ditt liv och se till att hela tiden påminna dig om det.

"I en undersökning som gjordes 2009 så kom ett kärleksförhållande på tredje plats när svenskarna själva fick lista saker som var helt avgörande för deras välbefinnande. Förut hade jag en lista på kylskåpet med mina viktigaste kärleksmål för året. Det har jag inte längre. Jag upptäckte att det var mycket effektivare att styla mitt hem så att det påminner mig om kärlek och erotik istället."

Sju exempel på gudinneuppdrag i boken:
• Upptäck det fantastiska singellivet
• Flörta utan mål
• Ta reda på vad du behöver i en relation
• Acceptera dina ljusa sidor
• Gör din del i alla relationer
• Dejta en man som inte är riktigt din typ
• Skapa ett erotiskt sovrum

Om författaren
Maria Ivarsson är utbildad journalist och miljövetare och bor i Stockholm. Till vardags jobbar hon som expert med miljöfrågor och har varit en populär, återkommande radioröst i livsåskådnings-programmet Vid Dagens Slut i P1.

Fakta om singlar och kärlek
• Svenskarnas egen lista på vad de anser vara de viktigaste sakerna för deras välbefinnande finns på sidan 311 i artikeln Vad gör oss nöjda med våra liv? Av Bengt Brülde och Åsa Nilsson. Källan till tabellen kommer från den nationella SOM-undersökningen 2009.

• Sverige och de nordiska länderna toppar listan över hushåll med ensamstående i Europa. I Sverige bestod 43,7 procent* av hushållen av ensamstående personer med och utan barn 2012. Motsvarande siffra på medelantalet i Europa låg på 34,9 procent samma år. (*I Sveriges egen statistik samma år är siffran något högre, 44,6%)

• Flest ensamstående bor i storstäderna och i norrländska kommuner, enligt statistik från SCB 2014. I Stockholm bestod 51,1 procent av hushållen av ensamstående med eller utan barn, vilket motsvarade 28,2 procent av stockholmarna. I Göteborg var siffrorna 49,9 respektive 28 procent och i Malmö 49,3 respektive 27,2 procent. I Munkfors var så många som 30,9 procent av befolkningen ensamstående med eller utan barn år 2014, medan det bara var 12,9 procent av befolkningen i motsvarande situation i Habo kommun samma år.

• Enligt en några år gammal undersökning gjord av Sifo på uppdrag av dejtingsajten Parship är cirka en fjärdedel eller 1,9 miljoner svenskar singlar.

Övrigt

Evenemang:

Astrologiska konsultationer på lördagar

Kerstin Kerstin Bylund-Paulsson erbjuder astrologiska konsultationer på Vattumannen. Kerstin ställer ditt horoskop och berättar hur du utvecklas under det kommande året. Med horoskopet ser du tydligare hur din väg igenom livet gestaltar sig. Tolkningen ger dig verktyg för att arbeta med och förstå de teman som råder just nu, för dig! NYTT! Nu finns även möjlighet för dig att kombinera en horoskoptolkning med en Tarotläsning! Jag leder dig in i Tarotkortens magiska värld. Du ser vilka symboler som uppenbarar sig för dig och klargör dina önskemål men visar även vilka gåvor och egenskaper du bör visa fram för att nå dina mål. Kerstin ställer även års- och relationshoroskop. Kerstin Bylund-Paulsson är en erfaren astrolog sedan 35 år tillbaka samt författare till boken Astrologiska profiler- en guide till horoskoptolkning och Synastri och komposit- relationsanalys med horoskopet som redskap. För tidsbokning ring Vattumannen 08-109615, eller mejla bokhandeln@vattumannen.se Vi behöver ditt namn, födelsedatum, plats och tid.

30 min 500 kr / 60 min 900 kr
IDAG kl 11.00-16.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Grundkurs i astrologi - Fyra lördagar

Hitta nycklarna som öppnar dörren till horoskopets budskap En grundkurs i astrologi under fyra lördagar kommer vi att utforska horoskopets dynamik. Vi lär oss att förstå och tolka: v Planeter v Tecken v Hus v Aspekter v Horoskopets axlar: asc-desc & mc-ic v Element v Kvalitéer Inga förkunskaper krävs! Ditt eget horoskop blir arbetsmaterialet men det är bra om du har tillgång till en nybörjarbok i astrologi. Det finns ett flertal att välja bland på vattumannen. Jag har skrivit astrologiska profiler och synastri och kompost – relationsanalys med horoskopet som redskap. De kommer att passa bra när du har lärt dig grunderna! Du får också ett litet kompendium av mig med grundläggande fakta. I kompendiet kommer all deltagares horoskop att finnas. Vi träffas följande lördagar på Vattumannens bokhandel: 24/8, 31/8, 7/9 och 14/9 klockan 13.00-16.00. När du anmäler dig till kursen behöver jag v Datum v Klockslag (fm eller em) v Plats för födelsen Pris: 2500:-. ANMÄLAN ÄR BINDANDE OCH DU ANMÄLER DIG GENOM ATT BETALA 1250:- till Vattumannens BG 138-9022. RESTERANDE BELOPP BETALAS TILL KURSSTART. Födelsedata skickar du till mig: Constellium@telia.com Har du frågor är du välkommen att mejla mig eller ringa 070 2199224. Se också min hemsida www.constellium.nu VÄLKOMMEN!!

IDAG kl 13.00-16.00
Plats: Vattumannen
Lör 31 aug kl 13.00-16.00
Lör 07 sep kl 13.00-16.00
Lör 14 sep kl 13.00-16.00
Plats:

Inträde: 2 500 kr

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 26 aug kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 02 sep kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 900 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
Tillf slut
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
<10 i lager
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00
"När vi övar oss att dö, lär vi oss tänka mindre med egot och mer med själen" - Ram Dass