ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Kroppskoden

299 kr
9789189437463
Lagerstatus: I lager

En helt ny metod för naturlig, intuitiv, holistisk healing.  

Kroppskoden är ett revolutionerande sätt att utöva läkningsarbete. Dr. Bradley Nelson, världskänd expert inom energimedicin, har under flera årtionden lärt ut sin metod och utbildat utövare över hela världen. Nu finns kroppskoden tillgänglig för allmänheten i bokform.  

Kroppskoden bygger på det enkla antagandet att kroppen är självläkande och vet vad den behöver för att återhämta sig och fungera optimalt. Man kan beskriva kroppskoden som en kunskapsbank över obalanser och saker som kan gå fel i kroppen. Genom att komma åt denna kunskapsbank kan vi få reda på orsakerna till krämpor och hälsoproblem i sinne, kropp och själ. Nyckeln in är via vårt undermedvetna  

Att lära sig identifiera brister och obalanser i kroppen och hur man kan korrigera dem förser en med möjligheten att återställa sin naturliga läkningskraft. I den här boken delar dr Nelson med sig av metoden, verktygen och systemet som behövs.  

Kroppskoden är en karta till läkning med avstamp i djupa insikter om människokroppen. Med konkreta instruktioner, välbeprövade tekniker och tydliga illustrationer är metoden lätt att lära sig och applicera i vardagen. Läsaren får också ta del av många personliga berättelser om hur kroppskoden har hjälp människor på olika sätt. Metoden är inte bara till för att förbättra hälsan. Den kan också användas för att reparera relationer, avslöja blockeringar för ett liv i överflöd eller hjälpa oss att få det som vårt hjärta längtar efter.

Specifikationer
Originaltitel The Body Code
Mediatyp Inbunden
Författare Bradley Nelson
Artikelkod 9789189437463
Förlag Livsenergi
Språk Svenska
Översättare Cicci Lyckow Bäckman
Utgiven 2023-10-10
Mått 193 x 248 x 29 mm
Sidantal 371
Vikt 970 g