ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Övertagandet

99 kr
89587
Lagerstatus: I lager

Övertagandet av Anette Kihlén-Antonsen

Övertagandet - en berättelse om kärlekens nödvändighet 

En grupp forskare vill vända utvecklingen på den fiktiva planeten Utusil, vars befolkning plågas av ett alltmer ökande maktmissbruk från de styrandes sida. Berättelsen ”Övertagandet” är i mångt och mycket en beskrivning av den situation som råder på jorden nu, menar författaren Anette Kihlén-Antonsen. Boken ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

Handlingen utspelar sig alltså på planeten Utusil där befolkningen upplever sig alltmer manipulerade av makten. En grupp forskare bestämmer sig för att handla och ser inget mindre än en intellektuell revolution framför sig för att utvecklingen ska kunna vända. – Jag skrev egentligen den här berättelsen för att kunna förmedla vad som händer på vår egen planet just nu, säger Anette Kihlén-Antonsen.

Kan du utveckla den tanken?
 Jag upplever att allt fler människor lever sina liv under ett fruktansvärt maktmissbruk, vilket visar sig på olika sätt, beroende på var någonstans vi lever på jorden. Där finns ingredienser som manipulation av vår mat, vatten och luft. Det startas krig för att förflytta stora folkgrupper, vilket resulterar i kaos och oenighet bland människor. Det införs lagar för att tysta våra röster så att makthavarna kan agera fritt och till sin egen fördel. Men vad människan egentligen vill är att få leva i en ljus värld där kärlek och samförstånd råder mellan olika delar av vår planet, det är jag övertygad om.

Specifikationer
Författare Anette Kihlén-Antonsen
Mediatyp Danskt band
Språk Svenska
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
Mått 135 x 180 x 19 mm
Vikt 286 g
Utgiven 2020-02-11
Artikelkod 89587
Sidantal 274