ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Yoga för nybörjare och andra katastrofer

79 kr
87978
Lagerstatus: 3 st i lager
Kan yoga läka ett krossat hjärta? Kanske, om yogaläraren är världens vackraste man ...

När Anna sätter sig på ygplanet till Mallorca kan hon äntligen pusta ut. Hon har just blivit klar med förberedelserna inför sitt bröllop med pojkvännen Thomas. Kyrkan är bokad, tårtan beställd och inbjudningskorten skickade. Nu väntar två veckors yoga för nybörjare.

Men precis innan planet lyfter raseras Annas till synes perfekta liv av ett sms från Thomas. Ett meddelande som uppenbarligen inte var avsett för henne. Och nu, eftersom yogalägret kräver två veckor av digital detox, kan hon inte göra annat än att andas, fokusera på yogan och försöka hindra sitt krossade hjärta från att falla i bitar. Det visar sig lättare sagt än gjort när yogaläraren Skye dyker upp.

---

Helena Forsman är utbildad kommunikatör med ett förflutet inom mediebranschen. Som programchef på TV4 startade hon filmkanal och ansvarade även för inköp och marknadsföring av drama- och komediserier. Hennes hjärta klappar särskilt hårt för romantiska komedier. Helena, som är född 1968, kommer ursprungligen från Småland men bor nu på Lidingö med sin man och dotter. Yoga för nybörjare och andra katastrofer är hennes första bok.
Specifikationer
Formgivare Jenny Liljegren
Mediatyp Pocket
Utgiven 2018-01-15
Mått 110 x 180 x 18 mm
Vikt 160 g
Språk Svenska
Artikelkod 87978
Författare Helena Forsman
Förlag HarperCollins Nordic
Sidantal 284