ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Vägledd Avslappning: Slappna av och Hitta ditt inre lugn

79 kr
FJES-01
Lagerstatus: Ej i lager

Den här CD-skivan kan vara till hjälp för dig som vill hitta ditt inre lugn. Att ge sig själv en avslappning ca 15 minuter per dag, 5 dagar i veckan, ger med tiden goda resultat på din kropp och själ.

Övningarna är skapade av Eva Storm ”Lugnet efter stormen” som leder dig med sin lugna röst och Carl Lidberg har gjort den sköna musiken.

  1. Med muskulär avslappning (16 min) ger du kroppen återhämtning och vila. Med god träning hjälper det dig att gå ner i varv och att hitta tillbaka till lugnet i din kropp. Har du aldrig tränat avslappning är det bra att börja med den muskulära övningen i ca två veckor innan du lyssnar på spår 4, visualiseringen.
  2. Instruktioner till andas lätt & rätt (7 min). Många tänker att andningen sköter sig själv men det är saker i livet som gör att den förändras, bl.a. stressen, och då andas vi alldeles för högt upp och lungorna fylls med för lite luft.
  3. Andas lätt och rätt (9 min) en andningsövning som du kan du göra när du vill.
  4. En promenad i naturen (17 min), en vägledd visualisering där du går ut i naturen och med min röst, musikens hjälp och dina inre bilder hittar du ditt lugn.
  5. Musik (6 min) av och med Carl Lidberg.
Eva leder kurser enskilt och i grupp med stresshantering genom avslappning och mentalträning. www.facebook.com/Fjarilen.EvaStorm
Specifikationer
Utgiven 2012-01-13
Vikt 90 g
Språk Svenska
Mått 142 x 125 x 10 mm
Mediatyp CD-skiva
Författare Eva Storm
Förlag Fjärilen / Eva Storm
Artikelkod FJES-01