ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Rädda relationen : psykologens tips för ett stabilt förhållande

289 kr
249 kr
93684
Lagerstatus: I lager

Känner du dig ensam i din relation? Brister det i kommunikationen mellan dig och din partner? Eller är du singel och rädd för att göra om samma gamla misstag nästa gång du går in i en relation? David Waskuri, specialistpsykolog inom psykologisk behandling och psykoterapi, ger dig verktygen för att ta dig an problem som kan uppstå i en relation.

Genom fiktiva fall illustrerar han hur du och din partner kan agera i olika situationer och komma fram till en lösning som passar er båda. Några av de teman som tas upp är svartsjuka, sexuella problem, svärföräldrar, bonusfamilj, föräldraskap och ekonomi. Boken är en guide både för dig som är i en relation där det finns problem, och för dig som är i en bra relation men vill förebygga att problem uppstår i framtiden. Här finns även råd för den som har bestämt sig för att ta steget och avsluta relationen – hur går man vidare? Med psykologens verktyg blir du väl rustad för att ta dig an relationsproblemen.

David Waskuri föddes 1981 i Stockholm. Efter psykologstudier i Umeå och socionompraktik i Argentina återvände han till Stockholm. Han är legitimerad specialistpsykolog, psykoterapeut och socionom. David syns flitigt i media och har tidigare gett ut boken Nära gränsen – så använder du psykologens verktyg för att inte bli utmattad.

Specifikationer
Vikt 276 g
Författare David Waskuri
Mediatyp Danskt band
Artikelkod 93684
Utgiven 2022-09-21
Förlag Kunskapshuset Förlag
Mått 130 x 190 x 15 mm
Språk Svenska
Sidantal 198