ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Orangino

299 kr
8700
Lagerstatus: Ej i lager
Spelidén med Orangino är att jämföra din egen uppfattning med andras åsikt på olika egenskaper och personlighetsdrag. Vinner gör den som är mest samstämd med sina medspelare och därför tydligast mot omgivningen. Men den stora upplevelsen med Orangino är inte att vinna, utan ännu mer de heta diskussioner, spännande reflektioner och de nya insikter om dig själv och andra som du får.

Ingen är oberörd när man spelar om sig själv. Och det är fullt möjligt att du lär känna dina medspelare i en ny dimension som fördjupar er relation.

Kort i regnbågens sju färger speglar olika sidor av personligheten. Varje egenskap har sin beskrivna betydelse så att alla förstår och kan utgå från samma tolkning. För ibland kan vi mena olika saker fast vi använder samma ord.

Vi uppfattas olika beroende på sammanhang och de roller vi har. Därför får du nya intressanta insikter av att spela Orangino med personer du känner på olika sätt. Du ser nya sidor av både dig själv och medspelarna, när du spelar med arbetskamraterna jämfört med familjen eller med vännerna. Du kan dessutom spela det ofta och ändå hela tiden få nya upplevelser.

Orangino lär du alltså känna sig själv – i dina egna och med andras ögon. Du har kul och får på köpet en bättre självbild. Och har du lättare att lyckas i tillvaron om du vet vem du är, förstår hur andra ser dig och kan vara tydlig mot omgivningen.
Specifikationer
Författare Orangino
Utgiven 2002-12-01
Tillverkare Orangino AB
Vikt 555 g
Mått 147 x 210 x 45 mm
Språk Svenska
Artikelkod 8700