ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Nå din värld med Jesu kärlek

149 kr
9789178669301
Lagerstatus: I lager
Att vinna själar börjar med att älska människor.
Kristen evangelisation har alltför ofta kommit att handla om att "vinna själar" - på bekostnad av att möta verkliga, vardagliga behov. Men i sin tjänst på jorden följde Jesus ett annat mönster: Han sträckte sig ut till människor i samhällets utkant. Han rörde vid människor som ingen ville röra vid. Han talade hopp till dem som höll på att gå under av förtvivlan. Och när han, full av medkänsla, sträckte sig ut och mötte de sjukas, de förlorades och de förtvivlades behov, vände människor sina hjärtan till honom.

Med Jesu kärlek kommer att lära dig att följa Jesu mönster för att förvandla liv. Du kommer att lära dig hur viktigt det är att du har din frimodighet i Herren, att du förblir trofast även när du inte ser någon frukt, att du modigt ser din rädsla i ögonen, och mycket annat.

Framför allt kommer du att få en vision av Guds outgrundliga kärlek till varje människa, och de verktyg du behöver för att dela hans kärlek med människor som behöver en Frälsare.

Judah Smith är huvudpastor i City Church i Seattle, Washington. Tillsammans med sin hustru Chelsea leder han församlingen med 7000 medlemmar, som samlas till gudstjänst på flera olika ställen i Seattle. Judah har skrivit flera böcker, bland annat "Jesus är _______", en bok om Jesus om person. Han reser runt i världen och predikar med humor, passion och stor tro.
Specifikationer
Artikelkod 9789178669301
Översättare Cecilia Kärnbo
Sidantal 101
Mediatyp Häftad
Språk Svenska
Vikt 126 g
Förlag Stiftelsen Livets Ord
Författare Judah Smith
Mått 135 x 210 x 10 mm
Utgiven 2014-03-07
Originaltitel Love Like Jesus
Formgivare Jonatan Strömgren