ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett upplyst medvetande

239 kr
72611
Lagerstatus: Ej i lager
Mayakalendern kan ses som ett andligt redskap som beskriver det mänskliga medvetandets utveckling från forntid till nutid och framtid. Den profetiska Mayakalendern fungerar som en metafysisk karta över medvetandets utveckling och tar upp hur andlig tid flödar, och visar dessutom på en ny vetenskap för tiden.
Mayafolkets tidsvetenskap beskriver energiförändringarna som ligger till grund för hela vår kosmiska och jordiska historia. Carl Johan Calleman visar genom sina utforskningar hur denna pyramidiska struktur för medvetandets utveckling kan förklara så olika företeelser som till exempel uppkomsten av världens olika religioner och samtidens beklagan över att tiden tycks gå snabbare i dag. Tiden går faktiskt snabbare i takt med att vi omvandlas från planeternas materialistiska undervärld, som styr oss i dag, till en högre medvetenhetsnivå - den galaktiska undervärlden - vilket är en förberedelse för den slutgiltiga universella nivåns medvetna upplysning.
Carl Johan Calleman visar hur Mayakalendern kan vara ett andligt redskap som ger oss en större förståelse för medvetandets utveckling genom historien. Boken ger oss också konkreta råd om vilka steg vi kan ta för att sätta oss själva i samklang med en upplysningens livshållning.
Mayakalendern är människans mest värdefulla redskap för att kartlägga framtiden och förstå intelligensen bakom medvetandets utveckling. Fakta och kunskap som utgör basen för den profetiska vetenskapen har återuppväckts!
  • Mayakalendern påvisar samstämmigheten mellan kosmisk utveckling och den mänskliga historien.
  • Mayakalendern presenterar en ny kunskap om tiden, som förklarar varför tiden tycks gå snabbare i modern tid och faktiskt också gör det.
  • Boken förklarar varför Mayakalenderns slut inte är slutet för världen, utan en väg till upplysning och omvändelse.
Specifikationer
Författare Carl Johan Calleman
Mediatyp Inbunden
Sidantal 295
Förlag Energica förlag
Vikt 618 g
Språk Svenska
Utgiven 2005-05-01
Översättare Carl Johan Calleman
Mått 157 x 235 x 24 mm
Artikelkod 72611