ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Livet gör vad livet gör : det är det livet är - om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse

119 kr
9789188771391
Lagerstatus: I lager
Verkligheten är fascinerande och den sanna berättelsen om människan finns inte i en idealiserad värld av felfria människor, utan i vardagen – mitt i livet – där du är just nu.

Under hela livet har jag jobbat med människor och jag var bara 18 år när jag som lärare fick bli en del av elevernas vardag. Jag har under åren mött företagsledningar, kristna församlingar och Afrikas urbefolkning, umgåtts med oerhört framgångsrika människor, samtidigt som jag sett några av mina närmaste vänner växa upp på samhällets bakgård.

Vi har en sak gemensamt – vi är alla ”vanligt folk” och Gud är expert på vanligt folk, därför att Gud finns mitt i livet.

Den här boken är skriven till dig. Den handlar om vad livet gör och om att inte ge upp. Ingen slipper ifrån livet. Det skrattar, gråter, vilar, slåss, sviker, sörjer, upprättar och segrar – det är det livet är. Men där i din vardag, i din verklighet, oavsett hur du mår just nu, finns Gud.

Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker och når med sin internationella tv-show, konferenser och seminarier årligen miljontals människor med sin livsförvandlande, insiktsfulla och dynamiska undervisning.
Specifikationer
Vikt 90 g
Författare Tommy Lilja
Mått 135 x 210 x 4 mm
Förlag Semnos förlag
Mediatyp Häftad
Språk Svenska
Sidantal 57
Artikelkod 9789188771391
Utgiven 2019-05-09