ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan vara

209 kr
90248
Lagerstatus: I lager

Mitt stora mål är att hjälpa människor att förebygga sin egen stress så att de aldrig blir utmattade.

Att kunna förebygga sin egen stress kräver självkännedom och självkännedom gör livet både lättare och roligare. Min förhoppning är att de flesta, om de bara hade kunskap om hur stress och utmattning kan fördärva så mycket, skulle välja att förebygga sjukdomen.

Det här är den andra boken i serien Linnéa Wik berättar. Jag vill visa att det är viktigt att göra något medan man fortfarande mår rätt ok. Jag har valt ut och fått glädjen att djupintervjua tretton människor om deras utmattning och av dessa berättelser har jag sedan valt åtta att återberätta i novellform. För dig att inspireras av och hämta styrka ur. Jag hoppas att berättelserna ska ge dig mer förståelse för hur stress och utmattning kan drabba oss människor på olika sätt. En förståelse för hur det skulle kunna drabba dig eller någon i din omgivning. För det kan det. Det kan drabba oss alla. Drabba mig. Drabba dig, någon i din familj, en granne eller en kollega.

Jag vill dels hjälpa dig som ännu inte har hamnat i en utmattning, att förstå vad det skulle kunna innebära för dig om du inte förändrar ditt liv i tid. Min tanke är också att hjälpa dig som redan är utmattad att känna igen dig i dessa olika livshistorier och med hjälp av dem både lättare och snabbare bli frisk själv. Jag önskar att du ska hitta flera saker, kanske till och med många saker, som kan ge dig en välgrundad förtröstan om att bli frisk igen och rent praktiskt ge dig idéer om saker du kan välja att göra, som passar dig, på vägen att bli frisk.

Om du har läst min första bok i serien Linnéa Wik berättar så har du fått en del kunskap om vilka signaler i din egen kropp som du ska vara vaksam på för att inte råka ut för en utmattning. Min förhoppning är att de här berättelserna ska ge en bild av att det här är ett liv du inte vill ha, utan en sjukdom som du vill förebygga.

Kanske kan jag med den här boken ge dig en djupare förståelse av dig själv och din egen stress.

Specifikationer
Artikelkod 90248
Författare Inger Holegård
Språk Svenska
Mått 110 x 178 x 12 mm
Sidantal 210
Mediatyp Pocket
Vikt 200 g
Utgiven 2020-09-04
Serie Linnéa Wik berättar
Förlag Pingh Management AB