ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Lekfull tantra : din väg till att njuta av livet

249 kr
93214
Lagerstatus: I lager
Lekfull tantra – din väg till att njuta av livet är en bok för dig som är nyfiken på vad tantra är och som själv vill pröva olika tantriska tekniker, övningar och meditationer. Tantra är en hel livsfilosofi och boken fokuserar de delar av tantra som kan bidra till att du får ett roligare, mer inspirerande och mer njutningsrikt sexliv.
Hemligheten med tantra är att den bygger på medvetenhet och närvaro och att du möter din egen och andras kroppar med alla dina sinnen. Tantrans tre grundpelare är andning, ljud och rörelse.
Så småningom kan du upptäcka att tantriskt sex också kan bli en andlig väg, där du dels lär dig känna av din egen och andras sexuella energi och dels kan få upplevelser av att ha sex med det gudomliga. Boken består av tre delar, där de två första berättar om vad tantra är och den tredje handlar om hur du kan praktisera Lekfull tantra.

Charlotte Cronquist är författare, relationscoach och skapare av Lekfull tantra, som också finns som helgkurs, parkurs, workshop och onlinekurs.
Hon har bland annat skrivit böckerna ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap”. Hon driver intervjupodden 100%-podden och har en välbesökt blogg.
Specifikationer
Mått 148 x 210 x 18 mm
Artikelkod 93214
Vikt 400 g
Förlag Encourager
Sidantal 236
Mediatyp Danskt band
Utgiven 2022-02-14
Språk Svenska
Författare Cronquist, Charlotte / Cronquist, Charlotte