ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Kärlek : ett försök till ny tolkning

59 kr
Lagerstatus: I lager
Vad är egentligen kärlek? Och vad betyder den för västerländska kulturens människa idag? De lättillgängliga – men ändå meningsfulla – svaren låter sig inte längre finnas. Kärleksbegreppet tycks ha blivit både invecklat och fragmenterat i vår samhällssituation av allt större fordringar på utveckling och förändring.
I den här skriften presenteras ett försök till tolkning, som ger en ny mening och betydelse åt kärleken. En enkel, seriös och funktionell helhetsbild för just vår moderna värld. Framställningen eliminerar de banala värden och föreställningar, som inte så sällan associeras med vad som brukar anses som kärlek. Den ifrågasätter det konventionellt accepterade kärleksbegreppet, och den kan även anses indirekt utmana vårt samhälles allmänna mentalitet och moral.
Men "intet är nytt under solen", ty främsta grundvalen för tolkningen är jungianska psykologin; men också andra och även snare mer eller mindre välkända psykologiska rön, tillsammans med alternativpsykologiska, framför allt psykologis astrologi, utgör huvudsakliga materialet för framställningen.
Specifikationer
Mediatyp Häftad
Sidantal 52
Utgiven 1996-02-01
Språk Svenska
Vikt 140 g
Författare Kennerth Åkesson
Förlag Förlaget Hestia
Mått 160 x 250 x 5 mm
Artikelkod 29263