ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Vägledning med tarotkort och runor - Torsdagar
Vattumannen, Fleminggatan 35
800

Jenny Linnea är en erfaren prästinna som erbjuder vägledning med tarotkort och runor.

Jenny Linnea är en mångsidig prästinna med en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor för att främja deras inre välbefinnande. Utöver att erbjuda vägledning med tarotkort och runor, arbetar hon även med wombhealing och shamansk healing för att främja helande på djupet. Genom sina unika metoder och djupa engagemang kan Jenny Linnea hjälpa dig att utforska och förstå dina inre mönster och historier.

Med kurser som både kan tas online och på kursgård, delar Jenny Linnea generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet för att stödja andra i deras personliga tillväxt och utveckling. Hennes förståelse för det spirituella och det holistiska synsättet leder till en djupgående och meningsfull vägledning för att navigera genom livets utmaningar och möjligheter.

Som prästinna och i Gudinnans tjänst välkomnar Jenny Linnea alla sidor av en individ med kärlek och öppenhet. Genom att arbeta i samklang med Gudinnan och helande principer strävar hon efter att skapa en trygg och stärkande miljö för alla som söker hennes vägledning och stöd på sin inre resa mot självupptäckt och transformation.

45 minuter 800 kronor

Boka tid via denna länk :

https://calendly.com/jennylinnea/vagledning-vattumannen

 

Läs mer om mig och mina tjänster :

www.jennylinnea.com