ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Guds närvaro : att förstå och uppleva Guds närhet

249 kr
9789188771070
Lagerstatus: 2 st i lager
Välkände pastorn och bibelläraren R.T. Kendall inbjuder läsaren att upptäcka vad Guds närhet och närvaro handlar om och innebär. Han utforskar både uttrycken av Guds ständiga närvaro samt den påtagliga upplevelsen och manifestationen av Guds närhet.

Du kommer att upptäcka och förstå varför Gud ibland verkar hålla tillbaka sin närvaro och varför du under andra tider och tillfällen upplever en stark känsla av vördnad och helighet. När Guds verkliga närvaro uppenbaras leder det till en längtan efter att tillbe honom i en kärleksfull atmosfär som kan leda till helande och livsförvandling.

Läs om hur man gör för att utveckla en känslighet inför Guds närvaro som gör det möjligt för din Gudsrelation att växa och fördjupas.

”Genom personliga erfarenheter visar R.T. Kendall varför Gud ibland verkar dölja sig för oss eller varför vi inte alltid medvetetet upplever hans närhet. Väldig inspirerande läsning, och jag rekommenderar den verkligen!”

”En fantastisk bok! Vår bibelstudiegrupp använder den varje vecka.”

Under 25 år var R. T. Kendall pastor i välkända Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker och studerat vid både Southern Baptist Theological Seminary och Oxford University. Han är en av vår tids mest respekterade förkunnare och bibellärare.
Specifikationer
Utgiven 2018-04-30
Mått 135 x 210 x 13 mm
Översättare Monica Bülow
Originaltitel God´s Presence
Sidantal 200
Mediatyp Häftad
Förlag Semnos förlag
Språk Svenska
Artikelkod 9789188771070
Författare R. T. Kendall
Vikt 241 g