ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage

279 kr
229 kr
88388
Lagerstatus: I lager

»en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVD 
En vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.
Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.
Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
 

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Förlag Max Ström AB
Utgiven 2013-05-22
Sidantal 415
Språk Svenska
Formgivare Patric Leo
Fotograf Simon Wheeler
Författare Hugh Fearnley-Whittingstall
Illustratör Mariko Jesso
Översättare Per Johan Hasselqvist
Vikt 1445 g
Mått 202 x 254 x 37 mm
Artikelkod 88388
Kunder som köpte denna köpte också

Karma och relationer

I lager
249 kr

Etik för ett nytt millennium

I lager
249 kr 199 kr

Möjlighetstänk! : mental träning i nytt ljus

I lager
149 kr 49 kr

Revolution

I lager
119 kr 79 kr