ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Gräv djupare : verktyg för att hitta Bibelns skatter

259 kr
9789198610307
Lagerstatus: I lager
Hur läser, tolkar och tillämpar man Bibeln?

I Gräv djupare ger författarna Nigel Beynon och Andrew Sachs sexton verktyg som hjälper vanliga bibelläsare att rätt förstå, tolka och tillämpa Bibelns budskap. I boken finns gott om exempel på hur verktygen används och i slutet av varje kapitel finns övningsexempel där du som läsare får möjlighet att själv använda verktygen. En utmärkt och praktiskt bok för dig som vill få hjälp att se mer av rikedomarna i Bibeln.

"Ofta möter jag människor som känner sig osäkra inför att själva läsa, tolka och tillämpa en bibeltext. Det här är den bok som jag kommer att rekommendera i det syftet. Gräv djupare ger dig en verktygslåda för att kunna möta vilket stycke som helst ur Bibeln, och att ansvarsfullt börja utforska dess mening och tillämpning. Klart, tydligt, praktiskt och pedagogiskt."

Jonas Vestlund Församlingsledare, Pingst Arvika

Nigel Beynon arrangerar Word Alive, en årlig konferens i Storbritannien. Andrew Sach delar sin tid mellan tjänsten i Grace Church, Greenwich och arbetet som lärare vid Cornhill Training Course, där han är med och utbildar predikanter.
Specifikationer
Författare Nigel Beynon
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 9789198610307
Språk Svenska
Översättare Ulrika Norberg
Mått 150 x 215 x 25 mm
Originaltitel Dig Deeper: Tools to unearth the Bible’s treasure
Vikt 348 g
Utgiven 2020-04-29
Sidantal 152
Författare Andrew Sach
Förlag Rotad