ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Galen tro : det är bara galet tills det händer

259 kr
93145
Lagerstatus: I lager

Vår måste-se-det-för-att-tro-det-generation har svårt för att utöva verklig tro – en tro som tar initiativ, kliver ut på vattnet och får se berg flytta på sig. Många av oss tar hellre det säkra före det osäkra och står kvar på åskådarplats, men det är den galna tron som gör att vi får se Gud verka och förverkliga sina löften.

I den här boken visar pastor Michael Todd hur du går i tro och kastar dig ut i ett meningsfullt liv där du tror Gud om det omöjliga. Även om du måste börja med babytro eller kansketro, kan du få kraft att släppa taget om den lata tron, lita på Gud när tron känns suddig och otydlig, och utveckla en livsstil präglad av galen tro.

Drömmen som Gud har gett dig kanske verkar galen just nu. Men det som framstår som galet i en tid, kommer att räknas som tro i en annan.

Det är bara galet tills det händer.


Michael Todd som även skrivit bästsäljaren Relationship Goals, är huvudpastor för Transformation Church i Tulsa, Oklahoma. Det som driver honom i hans tjänst är passionen och visionen att presentera Gud på ett sätt som gör att både de vilsna och de som hittat hem till Gud ska få förvandlade liv i Kristus Jesus. Michael talar i många inflytelserika för-samlingar och sammanhang, och på konferenser varje år, exempelvis Elevation Church, C3-kon-ferenser, Lakewood Church, VOUS-konferenser, Relentless Church, XO äktenskapskonferenser och många andra.

Han och hans fru Natalie har varit gifta sedan 2010 och bor i Tulsa, Oklahoma med sina fyra underbara barn: Isabella, Michael Jr, Ava Rae och Gia Symone.

Specifikationer
Författare Michael Todd
Utgiven 2021-12-14
Förlag Stiftelsen Livets Ord
Språk Svenska
Sidantal 203
Mediatyp Danskt band
Originaltitel Crazy Faith
Översättare Karin Bengtsson
Artikelkod 93145
Vikt 319 g
Mått 136 x 221 x 16 mm