ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Förändra din värld

259 kr
93056
Lagerstatus: I lager

De goda nyheterna är att någon kan göra något.DU kan bli den som förändrar världen runt omkring dig.

John C. Maxwell och Rob Hoskins har vigt sina liv åt att vara katalysatorer för förändring. De började i det lilla, med att helt enkelt hjälpa människor i sin omgivning. I dag har de gjort skillnad i årtionden, och längs vägen har de utvecklat enkla strategier för att skapa positiva förändringar.Nu vill de dela sina erfarenheter med dig och lära dig hur du kan göra skillnad.

I den här boken får du inte bara lära av de erfarenheter som de har gjort, utan också av tonåringar, ensamstående mammor, affärsmän och volontärer som såg ett behov, lät sig beröras och agerade. Du kan bli den där någon som gör något. Du kan förändra din värld.


John C. Maxwell är en författare på New York Times bästsäljarlista, talare, coach och ledare som har sålt mer än 33 miljoner böcker på femtio språk. Han har kallats företagsledaren framför andra och världens mest inflytelserika ledarskapsexpert. Hans organisationer – John Maxwell Company, John Maxwell Team, EQUIP och John Maxwell Leadership Foundation – har översatt hans undervisning till sjuttio språk och använt den för att utbilda miljontals ledare från all världens länder. Dr Maxwell har tilldelats Horatio Alger Award och Mother Teresa Prize for Global Peace and Leadership från Luminary Leadership Network.


Rob Hoskins har kallats för »en ledare för ledare« av John Maxwell, och Rob har vigt sitt liv åt att resa upp unga ledare och betjäna stora ledare. Det gör han genom att bistå i uppstartsfasen av olika initiativ, gå i spetsen för hållbara lokala och globala förändrings-projekt, samt som rådgivare för ickestatliga organisationer och institutioner för högre utbildning. Rob vägleder ofta moderniseringsprocesser i befintliga företag, och framgångsrika förändrings arbeten. Han fungerar också som konsult för större bolag som vill ha hjälp att förnya sitt uppdrag och sin vision, för att sedan skapa utrymme för tillväxt.

Specifikationer
Mediatyp Danskt band
Översättare Karin Bengtsson
Mått 132 x 210 x 15 mm
Författare Rob Hoskins
Författare John C. Maxwell
Omslagsformgivare Daniel Jernberg
Artikelkod 93056
Originaltitel Change Your World: How Anyone, Anywhere Can Make A Difference
Förlag Stiftelsen Livets Ord
Språk Svenska
Utgiven 2021-11-25
Sidantal 219
Vikt 266 g