ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Energikoderna

279 kr
249 kr
Lagerstatus: I lager

Förändra ditt liv genom att förändra din energi!
Sju steg för att vakna, läka och leva ett liv du inte trodde fanns.

I Energikoderna presenterar Sue Morter ett program som hjälper människor till ett liv bortom smärta, sjukdom, ångest, depression och trötthet. Programmet bygger på energimedicin, neurobiologi och kvantfysik gammal healinglära blandat med den senaste vetenskapen. 

Mitt i livet var hälsopionjären Sue Morter med om ett omvälvande och djupgående uppvaknande. Under en meditation fick hon plötsligt tillgång till ett fält av energi en medvetandenivå bortom något hon någonsin hade kunnat föreställa sig. Den här dramatiska upplevelsen förändrade hennes liv och frigjorde henne från många års smärta och kämpande.   Sue blev fast besluten att ta reda på hur man kan skapa en sådan radikal transformation för andra. Efter många års avancerade studier och forskning inom energihealing och medicin lade hon grunden till Energikoderna

I Energikoderna erbjuder Sue Morter en detaljerade guide i sju steg för att hjälpa dig aktivera nervsystemet och hitta outnyttjad energi i kroppen. Förutom praktiska övningar som enkla yogasekvenser, andningsövningar och meditationer, får läsaren ta del av personliga berättelser om hur programmet har påverkat människors liv. 

Sue Morter är internationell föreläsare, lärare i bioenergetisk medicin och visionär inom det kvantmekaniska fältet. Som framstående ledare inom sin profession har hon mottagit flera priser för utomordentliga prestationer inom fältet naturlig hälsa och för banbrytande ledarskap. 

För de som är redo att bygga ett nytt liv, här är verktygen. Kraftfullt, skarpt, extraordinärt skrivande.
Neale Donald Walsch, New York Times bästsäljande författare av Samtal med Gud.

Specifikationer
Mått 174 x 246 x 26 mm
Originaltitel The Energy Codes
Mediatyp Inbunden
Författare Sue Morter
Språk Svenska
Översättare Birgitta Karlström
Vikt 840 g
Artikelkod 9789188633477
Sidantal 346
Förlag Livsenergi
Utgiven 2020-03-13