ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

En lättare väg att gå

239 kr
91316
Lagerstatus: I lager

Skulle hon dö nu? Efter ett cancerbesked gungar marken under Catrins fötter. Hon som levt hälsosamt och känt sig så frisk och stark. Hur kunde hon ha cancer? I dödens närhet tvingas hon nu se djupt in i sig själv och möta sina rädslor. Hon ber om hjälp att uthärda, förstå och läka. När mörkret är som tätast får hon oväntat änglabesök.


Det är Ärkeängeln Gabriel som gör entré. Under de nattliga drömmarna väcks hon av ängeln som ber henne att skriva ned allt som sägs. Budskapen från Gabriel ska bli en bok med titeln En lättare väg att gå, slår han fast.

En läkningsprocess tar vid för Catrin. Hon skriver och målar. Nu, fem år senare, finns den här, med Gabriels ord, sammanvävda med Catrins intressen och erfarenheter.


En lättare väg att gå vill ge vägledning och tröst så att du som läsare kan få en lättare väg att gå i ditt liv, med råd om enkla vardagsvanor, kanaliserade meditationsbilder och meditationsövningar.


Catrin Skött arbetar med healing, medial vägledning, måleri som hon även håller kurser i. Hon har tidigare arbetat som dekorationsmålare, bland annat på Kungliga slottet i Gamla Stan, museer och kyrkor. Hennes pågående hedersuppdrag är att måla en sidentapet som ska klä ett rum på Gripsholms slott. Catrin är född och uppvuxen i Rättvik men bor sedan länge i Stockholm.

Specifikationer
Vikt 276 g
Utgiven 2021-05-26
Mått 135 x 180 x 15 mm
Artikelkod 91316
Sidantal 175
Författare Catrin Skött
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB