ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

En enkel bok : mindfulness

159 kr
9789187397257
Lagerstatus: Ej i lager

Den här boken ger dig en praktisk ingång till mindfulness. Den innehåller citat, tips och övningar och ökar din medvetenhet om dina känslor, dina tankar och din inneboende kreativitet.

I dag lever många av oss ett väldigt aktivt liv. Vi är ständigt på gång, uppkopplade och tillgängliga dygnet runt genom våra telefoner och internet. Vi ställer höga krav på vår tillvaro och inte minst har vi höga krav på oss själva, oavsett om det handlar om karriärval eller sociala medier. Att bara vara, att känna tacksamhet för det vi har och känna sig tillfredsställd i stunden, är något som vi har svårt för i vår tid.Recensioner:

"Det här är också en fin presentbok, vackert formgiven och bunden. Man sträckläser den inte. Den är en vishetens livsledsagare som vi så väl behöver i vår tid med brist på stillhet som välbefinnande."
Miljömagasinet, December 2015


"Att vara i sinnesnärvaro, i mindfulness, bygger på gamla traditioner och kommer från den buddhistiska filosofin. Forskning har visat att mindfulness-träning kan motverka stress och depressioner. (...) Få tips och råd om hur du på bästa sätt lever ditt liv här och nu!"
Nära, Nummer 3, 2016


"Jag klarar inte av allt för flummiga texter om livet så jag har dragit mig för att läsa om mindfulness. Som ni hör är detta bara mina fördomar eftersom jag inte har någon koll på vad mindfulness är egentligen. Men den här boken måste jag säga var helt underbar Inga konstigheter utan helt enkelt en bok som får en att på ett enkelt sätt tänka & känna efter. Boken blandar citat, lite övningar och små texter så en perfekt bok att ha framme & bläddra i när lusten faller på. En paus för reflektion blev den där boken för mig. Detta var en perfekt introduktion in i Mindfulness världen & jag inser att jag nog har levt efter många av Mindfulness tankarna utan att veta om det."
Emmy Rolfsdotter, rolfsdotterdesign


"En bok för dig som är nyfiken på mindfulness
konsten att vara i nuet, utan att grubbla över det föregångna eller stressa över kommande tider."
Allers, nr 3, januari 2016

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Vikt 410 g
Mått 178 x 178 x 18 mm
Språk Svenska
Utgiven 2015-11-02
Sidantal 180
Författare Sara Starkström
Serie En enkel bok
Artikelkod 9789187397257
Förlag Nicotext