ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Det är okej att inte vara okej : gud möter oss där vi är och låter oss börja om - ett litet steg i taget

269 kr
9789188771551
Lagerstatus: 2 st i lager
Är du trött och utled på religiositet och orimliga krav?

När du upptäcker sanningen i att Gud aldrig sviker dig, inser du att det aldrig är försent att börja om... och att det finns helande och frihet i att bara ta det första steget.

Alla har vi varit med om tillfällen när man önskade att man kunde börja om från början. Spruckna äktenskap, konflikter, missbruk eller förluster av olika slag. Det var inte det här livet vi väntade oss. Gårdagen kan ibland göra oss både fångna, ledsna, skamfyllda, sårade och sökande.

Sheila Walsh uppmuntrar till att möta smärtan och sedan börja om, precis där man befinner sig nu. När hon upptäckte sanningen i att: ”Jag är inte tillräckligt bra, men det är helt okej”, började allting förändras. Hon vill hjälpa den som sitter fast i gamla hjulspår av kamp och smärta att få en ny start genom att förändra sättet de tänker om Gud, sig själva och sitt vardagsliv.

Här är hennes egen berättelse ...

Sheila Walsh är en skicklig inspiratör, bibellärare och bästsäljande författare med fler än 5 miljoner sålda böcker. Hon är välkänd som programledare för flera kristna tv-program och reser som talare och förkunnare över hela världen.”Gud kommer att möta dig medan du slukar sidorna i denna fascinerande bok.” Karen Kingsbury

”Ger dig de verktyg du behöver för att börja om på nytt, och upptäcka att genom Kristus är du alltid tillräcklig.” Lisa Bevere
Specifikationer
Mått 135 x 210 x 15 mm
Mediatyp Häftad
Vikt 278 g
Språk Svenska
Förlag Semnos förlag
Originaltitel It´s okay not to be okay
Översättare Monica Bülow
Sidantal 235
Artikelkod 9789188771551
Författare Sheila Walsh
Utgiven 2019-09-23