ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Boken som gör dig lugn

119 kr
85200
Lagerstatus: Ej i lager
Tänk om du kunde undvika tankar som tänk om det börjar regna, tänk om jag får cancer, tänk om jag förlorar jobbet.
De flesta av oss har säkert varit med om hur den kan bita sig fast oron som nästan äter upp oss inifrån. Vi oroar oss för sådant som vi inte kan påverka, som vädret eller det faktum att vi blir äldre, och vi överanalyserar och stressar upp oss för händelser som i själva verket inte förtjänar sådan uppmärksamhet.
Att ständigt, och under en längre tid, känna stress och oro kan få allvarliga konsekvenser för hälsan. Som tur är kan vi lära oss att bemästra vårt sätt att tänka och reagera. För även om viss stress, ängslan och oro ofrånkomligen är en del av vårt dagliga liv, finns det ingen anledning att låta dessa känslor ta över.
Boken innehåller bland annat strategier för att:

distrahera din oro
identifiera vad som utlöser din stress
vända negativa tankar till positiva
hitta balans mellan arbete och privatliv

Boken som gör dig lugn ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som ger dig självförtroende, Boken som gör dig lyckligare och Boken som ger dig bättre sömn.

JESSAMY HIBBERD är klinisk psykolog. Hon är medlem i British Psychological Society (BPS) och godkänd i British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP).

JO USMAR är frilansjournalist och redaktör. Hon har varit medförfattare till en mängd olika böcker och skriver regelbundet krönikor för Cosmopolitan. Hon har också debatterat livsstils- och relationsfrågor i radio och tv.

Specifikationer
Författare Jo Usmar
Författare Jessamy Hibberd
Mediatyp Danskt band
Översättare Erik Nisser
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Redaktör Eva Andreasson
Utgiven 2014-10-08
Vikt 150 g
Sidantal 159
Språk Svenska
Artikelkod 85200
Originaltitel The Book Will Make You Calm
Mått 129 x 177 x 14 mm