ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Boken som ger dig självförtroende

119 kr
85199
Lagerstatus: Ej i lager
Om din inre röst ständigt konstaterar att inget av det du gör är vatten värt, är det hög tid att säga åt den att hålla tyst!
Att känna sig självsäker och trygg i sig själv har stor betydelse för många aspekter i våra liv. Det hjälper oss inte bara att våga prova nya saker, fatta beslut och klara oss på egen hand, utan också att lättare hantera stress, svåra känslor och vardagsproblem.
Alla lider vi då och då av dåligt självförtroende. Det är naturligt. Men när vår brist på självförtroende och självkänsla hindrar oss från att göra det vi vill och uppnå de mål vi har satt upp, är det dags att göra någonting åt det.
Boken innehåller bland annat strategier för att:

utmana och reducera din inre kritiker
sluta jämföra dig med andra
göra ditt kroppsspråk mer självsäkert
gå utanför din trygghetszon

Boken som ger dig självförtroende ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som gör dig lyckligare och Boken som ger dig bättre sömn.

JESSAMY HIBBERD är klinisk psykolog. Hon är medlem i British Psychological Society (BPS) och godkänd i British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP).

JO USMAR är frilansjournalist och redaktör. Hon har varit medförfattare till en mängd olika böcker och skriver regelbundet krönikor för Cosmopolitan. Hon har också debatterat livsstils- och relationsfrågor i radio och tv.

Specifikationer
Författare Jo Usmar
Författare Jessamy Hibberd
Mediatyp Danskt band
Översättare Erik Nisser
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Redaktör Eva Andreasson
Utgiven 2014-10-08
Mått 128 x 175 x 14 mm
Vikt 150 g
Artikelkod 85199
Sidantal 159
Språk Svenska
Originaltitel This Book Will Make You Confident