ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Boken som ger dig bättre sömn

109 kr
99 kr
85202
Lagerstatus: I lager
Har du någon gång räknat får, eller känt paniken komma krypande för att du inte kan sova?
Svaret är förmodligen ja. De flesta människor har upplevt sömnsvårigheter, hur påfrestande för lite och/eller dålig sömn kan vara för hälsan och hur negativt det kan påverka vardagen.
Sömnproblem kan ha många olika orsaker som stress, felaktig kost och psykiska besvär, men kan också bero på att du under en längre tid fått för lite vila och vant dig vid att vara konstant trött.
Oavsett om du har haft sömnproblem under en vecka, en månad eller flera år kan du lära dig tekniker för att sova bättre.
Boken innehåller bland annat strategier för att:

bryta dåliga vanor
förbättra din sovmiljö
motverka negativa tankar kring sömn
hjälpa dig komma till ro

Boken som ger dig bättre sömn ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som gör dig lyckligare och Boken som ger dig självförtroende.

JESSAMY HIBBERD är klinisk psykolog. Hon är medlem i British Psychological Society (BPS) och godkänd i British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP).

JO USMAR är frilansjournalist och redaktör. Hon har varit medförfattare till en mängd olika böcker och skriver regelbundet krönikor för Cosmopolitan. Hon har också debatterat livsstils- och relationsfrågor i radio och tv.

Specifikationer
Författare Jo Usmar
Författare Jessamy Hibberd
Mediatyp Danskt band
Översättare Erik Nisser
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Redaktör Eva Andreasson
Mått 120 x 177 x 14 mm
Utgiven 2014-10-08
Vikt 160 g
Sidantal 159
Språk Svenska
Originaltitel This Book Will Make You Sleep
Artikelkod 85202