ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Återhämtning : reflektion, andning och aktiv vila med restorative yoga

159 kr
9789150965087
Lagerstatus: I lager

Alla människor behöver då och då stanna upp och reflektera, pausa och vila. Här visar den välkända yogaläraren Ulrica Norberg hur du enkelt och effektivt gör det med hjälp av restorative yoga och andra återhämtande tekniker.

Att hitta vägar till återhämtning är idag viktigare än någonsin. Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och de senaste åren har den lugnare yogaformen restorative yoga vuxit sig allt starkare världen över. Den terapeutiska och meditativa metoden är ett utmärkt sätt att lära sig att hantera vardagsstress och koppla av på djupet, men även att bygga upp sig själv inifrån och ut. Fokus ligger på återhämtning. Övningarna består av stillhet och vila och passar alla, nybörjare såväl som mer erfarna yogautövare. Det enda som behövs är ett bolster, yogablock och en matta.

Boken är skriven av den svenska, internationellt välkända yogainstruktören och författaren Ulrica Norberg. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både den vetenskapliga och den andliga aspekten bakom yoga. Övningarna placeras i ett större perspektiv för att bättre visa deras betydelse för vår hälsa.

Boken är rikt illustrerad i fyrfärg och utkom första gången på svenska 2018. Nu kommer en utökad och aktualiserad utgåva, som bland annat innehåller ett nytt förord och ett nyskrivet kapitel om ny forskning samt ytterligare effektiva återhämtningstekniker.

ULRICA NORBERG är initierad yogamästare, har lång erfarenhet som yogalärare och håller populära kurser i yoga och meditation både i Sverige, Europa och USA. Hon är även författare till flera bästsäljande böcker, som Yoga en kvart om dagen och Poweryoga. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både de vetenskapliga och andliga aspekterna bakom yoga.

Specifikationer
Mått 171 x 209 x 15 mm
Utgiven 2021-08-02
Sidantal 118
Översättare Sofi Rydell
Förlag HarperCollins Nordic
Originaltitel Restorative yoga
Formgivare Jenny Liljegren
Språk Svenska
Artikelkod 9789150965087
Författare Ulrica Norberg
Mediatyp Danskt band
Vikt 391 g