ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Aktivitetsdagbok: För din träning, pass efter pass

199 kr
89172
Lagerstatus: Ej i lager
Den här boken vänder sig först och främst till dig som tränar konditionsinriktat eller gärna varierad funktionell träning och som vill logga din träning pass efter pass men även reflektera över dagsformen. Hur kändes passet, har du ont någonstans, är det något du ska träna extra på osv. Boken hjälper dig utvecklas, motiveras och inspireras till att få kontinuitet i din träning.

Att kunna gå tillbaka och se vilka övningar och pass du tränat hittills gör att du lättare får en överblick men även tydligt se framstegen om det är något du behöver träna mer på. Fyll boken med alla dina träningspass, tider, distanser, reflektioner och insikter så kommer du få en kontinuitet, motivation, träningsglädje och därmed såklart de resultat du önskar. Planera din träning, mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på: www.smartplanering.se
Specifikationer
Sidantal 120
Mediatyp Spiral
Språk Svenska
Författare SMART planering
Förlag SMART planering Sverige AB
Utgiven 2019-07-26
Mått 210 x 160 x 15 mm
Artikelkod 89172
Vikt 242 g