ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Våra berättelser - Trilogi

249 kr
89425
Lagerstatus: I lager

”Våra berättelser” är en trilogi där vi möter Jesus, Maria och Maria Magdalena. Tillsammans ger de här böckerna en ny och rikare bild av deras liv. Trilogin är en nyutgivning och har kompletterats med flera nya kapitel. En mäktig bok fylld av Känsla, Kraft och Sanning!

Boken om Jesu liv – Känsla
Detta är den okända sanning om Jesu liv som det är meningen att vi skall ta till oss. Här berättar Jesus själv om den privata delen av sitt liv och om den kris som ledde till att Jesus tillhörde två familjer. Vi får följa honom på långa resor till Indien och Egypten och vara med om fascinerande initieringar i Cheopspyramiden.

Se också beskrivning av Boken om Jesu liv.

Maria -Andlig mästare – Kraft
Här möter vi en kraftfull mästare, mycket olik den Jungfru Maria vi läser om i Biblen. Vi får ta del av hennes profetior om framtiden där hon blickar fram mot nästa tidssfär då Himmelriket på Jorden kommer att råda. Hon tar upp hur hennes liv som Maria gestaltades och den komplicerade relationen till sin son Jesus.

Se också beskrivning av Maria andlig mästare.

Maris Magdalenas berättelse – Sanning
Maria Magdalena var helt nödvändig för att Jesus skulle orka utföra sin oerhörda uppgift. Hon berättar om sin relation med Jesus, deras barn, flykten från Palestina och hennes liv och arbete i Södra Frankrike samt vad som hände med den heliga Graalen. Äntligen – så här var det!

Se också beskrivning av Maria Magdalenas berättelse.

Specifikationer
Förlag Sann Anda Förlag KB
Artikelkod 89425
Språk Svenska
Mediatyp Häftad
Författare Anna Berg
Utgiven 2019-11-05
Vikt 362 g
Mått 140 x 210 x 25 mm
Kunder som köpte denna köpte också