ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Spiritual Liberation

159 kr
F001371
Lagerstatus: I lager
Så här skapar du dig ett liv i frid, harmoni, glädje och kreativitet

Michael Bernard Beckwith har inspirerat många sökande människor i mer än 20 år. I filmen 'Spiritual Liberation' träffar du honom på ett intimt sätt, du får inblick i hur han tänker och vad som ligger bakom hans inspiration - och han lever som han lär. Filmen är filmad på ett verkligt trevligt och inbjudande sätt, intervjuerna med honom pågår under tiden han går och handlar sin mat, när han är ute och går med sina hundar, du får även ta del av när han sitter och äter tillsammans med sin familj och vänner - då deras inspirerande sätt att se på livet kanaliseras genom kameralinsen.

Denna filmen avslöjar hur och varför flera tusen människor har upplevt personlig transformation genom Michaels arbete, filmen väcker verkligen din egen längtan att transformeras och accelerera utevecklingen av din livsresa och verkligen förstå din enorma potential att allting är möjligt - och att det kanske inte är så svårt att uppnå som du tidigare trott. Michael Bernard Beckwith är en karismatisk person som man bara älskar, han utstrålar en ärlighet som alla kan ta till sig, och verkar ha en sund inställnig till allt han blir tillfrågad att tycka till om.

Kort om Michael Bernard Beckwith: Michael Bernard Beckwith är grundare och ledare av Agape International Spiritual Center. Han medverkar även i filmen 'The Secret'. Som en av USAs främsta andliga ledare och lärare av attraktionslagen (The Secret) är Michael Bernard Beckwiths metod väldigt kraftfull vid förändringar. Som medskapare av 'Association for Global New Thought' och 'Season for Nonviolence' kombinerar Michael andliga, undervisande, vetenskapliga, ekonomiska och sociala element. Han lär ut meditation, vetenskaplig bön, leder retreats, och föreläser vid konferenser och seminarier över hela världen. Han är grundare av 'Life Visioning Process' och författare till flera böcker. Michael har vid flera tillfällen medverkat i Oprah Winfrey Show, Larry King, CNN, etc. Han har också medverkat i projekt tillsammans med bl.a. Dalai Lama.

"Michael Bernard Beckwith's teknik visar oss hur vi väcker vår inre intelligens för att skapa en radikal och social transformation så vi kan leva ett liv i frid, harmoni, glädje och kreativitet."
- Deepak Chopra

Språk: Engelska
Undertexter: Svenska, danska, norska, finska
Speltid: 60 min.


Specifikationer
Författare Michael Bernard Beckwith
Förlag Fønix Musik ApS
Vikt 84 g
Mått 135 x 191 x 14 mm
Mediatyp DVD-video
Språk Svenska
Artikelkod F001371
Utgiven 2010-11-15
Kunder som köpte denna köpte också