ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Utveckla din spiritualiet – LUFT

249 kr
89773127
Lagerstatus: I lager

NÄR KÄRLEKEN VISAR VÄGEN

 

Följ med på en upplysande resa genom din egen spiritualitet med hjälp av elementen. Här samlas sju författare för att dela med sig av sin djupa visdom och unika livsinsikter. Denna bok är en bro över gränsen mellan det vardagliga och det översinnliga, där varje författare öppnar dörren till en rikare förståelse av vår inre värld.

 

Genom personliga berättelser, beprövade metoder och värdefulla insikter guidar författarna dig genom en mångfald av ämnen – från meditation och andlighet till själslig tillväxt och meningsskapande. Var och en bjuder in dig att utforska din egen unika spirituella resa och upptäcka de kraftfulla verktyg som finns inom dig.

 

Denna bok är inte bara en samling visdomsord; den är en interaktiv resa där du som läsare uppmanas att reflektera, öva och integrera dessa insikter i ditt eget liv. Genom att fördjupa dig i "Utforska din spiritualitet" kommer du att finna inspiration och vägledning för att omfamna din inre styrka och skapa en meningsfull och andlig livsstil.

 

Oavsett om du är nyfiken på att börja din spirituella resa eller redan har en etablerad praxis, kommer denna bok att öppna ditt hjärta och sinne för nya möjligheter och vara din kompass på vägen mot självinsikt, harmoni och andlig upplysning.

 

Välkommen till en resa av förundran och upptäckt – och låt boken vara din guide till att utforska djupet av din egen spiritualitet!


Medförfattare: Carola Nordqvist, Emma Vendel, Eva Grönwall, Kristoffer Ejebro, Lotte Wemmenborn, Micael Wigerud och Yvonne Frank Månsson.

Specifikationer
Mediatyp Danskt band
Sidantal 192
Vikt 239 g
Språk Svenska
Mått 133 x 210 x 12 mm
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB
Författare Wigerud, Micael / Nordqvist, Carola / Vendel, Emma / Grönwall, Eva / Ejebro, Kristoffer / Wemmenborn
Serie Utveckla din spiritualitet
Utgiven 2024-03-11
Artikelkod 89773127