ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Uppstigningens tid

200 kr
19783
Lagerstatus: Ej i lager
Allt fler människor upplever att våra livsvillkor på jorden förändras drastiskt nu. Att vår planet går upp i allt högre frekvenser av energi och börjar byta form. Det tvingar alla gamla mänskliga livsformer att förändras. Alla förstelnade, livsfientliga mönster och reaktioner hos oss förvandlas och upphöjs till något nytt. Många känner av sitt hjärta, som öppnas. Mänga frigör rädslor och minnen, får olika energisymptom i kroppen. Ibland är vi pånyttfödda, ibland i skuggornas dal. Att omvandla det gamla, men också att bygga vägen in i det nya. Många känner att förändringen går så fort nu, att de inte alltid orkar med. Eller att man inte vet vad man ska göra här på jorden.
Här berättar Mikael vad som hände honom. Hur han fick ljusupplevelser redan i tonåren och hur allt fler upplevelser visade att han var kontaktad av varelser från högre dimensioner. Dessa olika sorters varelser tränade honom i att höja sitt medvetande, hjälpte honom förstå hur han kunde transformera sina hinder och utvecklas i sin uppgift på jorden.
Han fick uppleva allt starkare energier i sitt liv, inte minst hur kärleksenergin är den centrala livsnerven i all skapelse. Han fick möta Kristus närvaro på jorden, och därmed också många andra energier från jordens mästare och änglar, och även från andra planeter och solsystem.
Specifikationer
Författare Mikael Matthis
Mediatyp Häftad
Förlag Herkules Förlag & Utbildning
Utgiven 1995-10-01
Sidantal 158
Mått 135 x 195 x 14 mm
Vikt 182 g
Språk Svenska
Artikelkod 19783