ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Tänk dig rik ? och bli rik!

109 kr
Lagerstatus: I lager
Vill du bli rik? Det är klart att du vill bli rik. Är du värd att bli rik? Tycker du att det är okej att bli rik? Javisst. Visst är du, just du, värd att bli rik. Och tycker du inte att det är okej att ha gott om pengar så ska du från och med nu vända din syn till att pengar är glädje. Se pengar som något du kan ha roligt med. Som något du är värd.
Och glöm rika människors påståenden att pengar inte spelar någon roll. De spelar all roll i världen. Du vet det och du är värd dem! Det gäller bara för dig att inse det.
Upprepningens makt är stor, vad det än gäller. Att upprepningen har så stor betydelse för oss beror på effekten av att vårt undermedvetna bombarderas med samma tanke gång på gång. Bombarderar du ditt undermedvetna med att välståndet strömmar mot dig, så gör du dig redo att ta emot välståndet när det kommer. Och det kommer! Den här boken lär dig hur! Du kommer att ha roligt medan du läser den och vem vet... kanske blir du rik på kuppen.

Ny bok av Birgitta Sandberg-Hultman, författaren till bland annat succéböckerna En begåvad flickas anteckningar om det mesta från tarmrening och vitaminer till njutningsbad och platt mage och Konsten att göra det man vill med sin tid - Om tidstjuvar.
Specifikationer
Författare Sandberg-Hultman Birgitta
Förlag Bokförlaget New Page
Mediatyp Häftad
Utgiven 2004-07-01
Sidantal 144
Mått 120 x 185 x 10 mm
Artikelkod 68503
Språk Svenska
Vikt 114 g