ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Skön Yoga för gravida och mammor : med bonus-DVD om medvetet föräldraskap

159 kr
LIVA-DVD-01
Lagerstatus: Ej i lager

SKÖN YOGA FÖR GRAVIDA OCH MAMMOR hjälper dig att hålla kropp och själ i balans både under och efter graviditeten. Yogaläraren och mamman Minanda Fritz guidar dig genom konkreta yoga- och avslappningsövningar som frigör stress, stärker kroppen och förbereder dig för barnafödandet – såväl fysiskt som mentalt. DVD:n innehåller övningar både för dig som väntar barn och ""mamma-barn-yoga"" för dig som redan fått barn. Fokuset är lugna mjuka övningar som inte bara är stärkande för kroppen men som också främjar mer lugn och energi.

Det ingår även en booklet och en Bonus-DVD med 42 minuter extramaterial om medvetet föräldraskap i den indiska traditionen - Shristi.

Shristi är en begrepp som beskrivs som Spiritual Art of Parenting med tät koppling till yoga-traditionen. Minanda Fritz som de senaste 10 åren besökt Indien ett tiotal gånger har fått ta del av denna visdom från nunnor, gamla yogaskrifter och yogalärare. ”Inom Shristi säger man att graviditeten delas upp i fyra viktiga faser: Befruktningsögonblicket, de fyra första månaderna, femte till tionde månaden, förlossningen och närmsta tiden efter den. Det som händer mamman under denna tid inverkan på barnets liv. Utöver dessa faser finns ytterligare 3 krafter som bidrar till ditt barns öde; du, ditt barn och Consciousness/gudomliga skaparkraften.” (Citat ur booklet.)

Specifikationer
Författare Minanda Fritz
Förlag LivsHälsa AB
Utgiven 2010-12-17
Speltid 8520 min
Vikt 137 g
Mått 135 x 190 x 14 mm
Mediatyp DVD-video
Språk Svenska
Artikelkod LIVA-DVD-01