ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Skiftet : antologi om inre och yttre omställning

229 kr
Lagerstatus: Förväntas skickas inom 5-9 vardagar

Skiftet/The Shift – Antologin om inre och yttre omställning.

TRETTON FÖRFATTARE FÅR ORDET I 2000-TALETS MEST VERSATILA ANTOLOGI


Skiften kan vara både smärtsamma och omtumlande – och samtidigt så spännande och nyskapande. Vi har alla gått igenom omvandlande processer i våra liv, men vi kan nog vara överens om att mänskligheten just nu befinner sig i en av de största omställningarna någonsin. Vad innebär det att ställa om från ett förhållningssätt till ett annat? Behöver vi byta livsstil, bli mer kreativa och är det nödvändigt att gemensamt öka vår medvetenhet? Tretton författare delar med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet.

 

Antologin vill ta oss igenom denna mångfacetterade period för att vi öppet och med alla sinnen ska kunna möta den framtid som snart är här. Vad händer med oss under och efter denna genomgripande förändringsprocess? Kommer vi att möta våra nya, klokare, och vackrare versioner av oss själva? Vilka är vi efter alla omställningar? Det vet vi kanske inte än, men vi har alla möjlighet att skifta.

 

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.


Konstnär/Cover artist Linnea Frank

www.linneafrankart.com

Specifikationer
Utgiven 2020-09-24
Vikt 600 g
Sidantal 289
Språk Svenska
Mediatyp Kartonnage
Mått 148 x 190 x 23 mm
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
Artikelkod 88939401
Antologiredaktör Yvonne Frank Månsson