ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Ps giTa : Vattumannens tidsålders heliga skrift

249 kr
178 kr
Lagerstatus: I lager

Den centrala essensen av vedisk kunskap och visdom för vår tid och tidsålder. Ett måste att läsa innan man utforskar de tidlösa vediska texterna & kunskapssystemen som jyotish, yoga, ayurveda, tantra, mantra, yantra etc.

 

Denna bok ger en unik insikt i livets viktigaste frågor och visar en praktisk väg till högre tillstånd och riktig utveckling. På ett lättbegripligt sätt skapar skriften klarhet, förståelse och visdom som kan tillämpas och därmed ge positiva effekter i livet. Med texter som är baserade på fakta och rena principer presenteras den tidlösa vediska kunskapen på ett väldigt ögonöppnande sätt.

 

Prashant Trivedi har examen från IIT, är sedan länge en utgiven författare & musiker och har rest omfattande över jorden. Han är världens främsta auktoritet inom vedisk visdom och är andlighetens rockstjärna. Han lever enligt vediska principer och vandrar alltid vägen själv först innan han lär ut. I sin bok avslöjar han fundamentala eviga vediska sanningar på ett sätt som är begripligt och praktiskt tillämpbart i dagens värld och gör dem tillgängliga för alla generationer.

Specifikationer
Språk Svenska
Utgiven 2020-06-05
Vikt 480 g
Artikelkod 90095
Mått 120 x 195 x 26 mm
Författare Prashant Trivedi
Originaltitel P’s giTa ~ ScriPTures for the Now
Översättare Mathias Semborg
Mediatyp Häftad
Sidantal 401
Förlag Vattumannen AB