ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Mänsklighetens problem

129 kr
12113
Lagerstatus: I lager
Mänskligheten genomlever för närvarande en mycket svår kris som ur esoteriskt perspektiv är förknippad med övergången från Fiskarnas till Vattumannens tidsålder.
Krisens yttringar är många, som till exempel miljöförstöring, resursförödelse, kulturell och religiös separatism, globala ekonomiska orättvisor och rasmotsättningar. Och den är så allvarlig att mänsklighetens undergång hotar.
Denna utmaning mot mänskligheten erbjuder samtidigt ett gyllene tillfälle till ett andligt genombrott. Nyckeln till problemens lösning är nämligen att mänskligheten överbryggar klyftan mellan den andliga och den ekonomiskt-politiska världen.
Enligt denna bok kan detta överbryggande endast ske genom att mänskligheten tillämpar den goda viljan på sina problem, ty den goda viljan är den lägsta aspekten av Guds körlek. Så genom att människorna uttrycker god vilja mot varandra inom alla olika områden av livet återupprättas det gudomliga energiflödet och kärleken blir en konkret verkande kraft även i den ekonomiskt-politiska verkligheten.
Bokens huvudinnehåll är en systematisk genomgång av hur den goda viljan bör tillämpas på olika mänskliga problem. Dess budskap är därför utomordentligt angeläget, för "om den goda viljan verkligen tillämpades skull detta revolutionera världen".
En värld präglad av rättvisa, välstånd, fred och andlig blomstring skulle därmed bli verklighet.
Specifikationer
Mediatyp Häftad
Utgiven 1992-03-01
Sidantal 166
Vikt 212 g
Mått 136 x 211 x 10 mm
Artikelkod 12113
Språk Svenska
Författare Bailey, Alice A
Förlag Stiftelsen Tibetanens Bokfond