ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Lyckan inom dig : en guide till ett mer fullkomligt liv

289 kr
9789150964974
Lagerstatus: I lager

För de allra flesta är Tina Turner en legendarisk sångare och skådespelare, men få vet att hon också praktiserar buddhism sedan nästan femtio år. Det här är en personlig berättelse om hur man når sina drömmar.

Tina Turner berättar engagerat och med stor inlevelse om hur hon först började intressera sig för buddistiska sånger, för att snart bli hängiven religionen. I den här boken delar hon med sig av personliga anekdoter och tragiska händelser som präglat henne, som till exempel hur hon drabbades av stroke, cancer och förlusten av sonen som begick självmord, och hur hon tack vare buddhistisk lära tagit sig genom livets svårigheter och gjort det omöjliga möjligt.

Här ger hon förslag på praktiska övningar för att nå ett fridfullt sinne och en stressfri tillvaro. Flera kända buddister (David Bowie, Cher m.fl.) bidrar med korta och tänkvärda citat. Texten är lätt att ta till sig och de buddistiska principerna förklaras på ett lättförståeligt sätt. Boken innehåller även QR-koder till videor och låtar och en väl tilltagen ordlista, dessutom tidigare opublicerade foton på Tina Turner från 1970 och framåt.

En inspirerande och tänkvärd bok som passar alla i turbulenta tider som dessa.

"Här berättar Tina, 81 år fyllda, fint och inspirerande om hur den buddhistiska läran hjälpt henne på en ganska så knagglig livsresa!", Femina

Specifikationer
Översättare Susanne Andersson
Originaltitel Happiness becomes you
Mediatyp Inbunden
Författare Tina Turner
Språk Svenska
Utgiven 2021-08-09
Vikt 276 g
Mått 135 x 186 x 21 mm
Sidantal 238
Förlag HarperCollins Nordic
Formgivare Beatrice Bohman
Artikelkod 9789150964974