ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Livet älskar dig

279 kr
249 kr
Lagerstatus: I lager

Livet händer inte dig, det händer för dig. Självhjälpsböckernas drottning Louise L. Hay skrev många böcker som har hjälpt miljontals människor runt om i världen. En av hennes mest älskade affirmationer är Life Loves You Livet älskar dig. Boken med samma namn har Robert Holden, psykolog, författare och Storbritannients främsta expert på lycka, skrivit tillsammans med Louise. Här fördjupar de sig i påståendets innebörd - vad betyder det att Livet älskar dig? Och så presenterar de en praktisk filosofi baserad på sju övningar med livskraftiga teman som t.ex. kärlek till sig själv, egots rädslor, inre vägledning, öppenhet och försvarslöshet.

En mäktig författarkombination med Storbritanniens främsta expert på lycka Robert Holden och självhjälpsdrottningen Louise L. Hay!

Louise L. Hay, författare, föreläsare och grundare av förlaget HayHouse. Hon var uppskattad för sina självhjälpsböcker över hela världen. 2018 dog hon vid 90 års ålder.

Robert Holden är psykolog, bästsäljande författare och programledare på TV. Han är förespråkare för positiv psykologi och anses vara Storbritanniens främsta expert på lycka. Har bl.a. skrivit Happiness Now. The Happiness Project har sänts som dokumentär på BBC TV.

Specifikationer
Författare Louise L. Hay
Författare Robert Holden
Mediatyp Inbunden
Översättare Eva Trägårdh
Vikt 402 g
Sidantal 264
Språk Svenska
Förlag Livsenergi
Utgiven 2019-06-14
Mått 145 x 182 x 21 mm
Artikelkod 9789188633354
Originaltitel Life loves you