ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Kosmisk resenär

339 kr
Lagerstatus: I lager

"Jordmänsklighetens verkliga och absoluta räddningsplanka i dess nuvarande kulminerande mörkertillstånd kan därför uteslutande bli skapandet av en verklig konkret vetenskap på tanke- och själslivets område. Människorna måste lära känna det levande väsendets själsliga eller andliga struktur och de eviga livslagarna, inte som något ”abstrakt” utan som en verklig vetenskaplig realitet i vaket dagsmedveten analys. En sådan vetenskap är den andliga vetenskapen."
– Hämtat från artikeln Den andliga vetenskapens nödvändighet i Kosmiska lektioner 4 av Martinus

Vem var Martinus (1890-1981) och vari består hans författarskap? Kan hans världsbild ha betydelse för dagens och framtidens människor, trots att den hittills varit nästan okänd för världen? Kan hans beskrivning av tillvaron hjälpa oss att förstå oss själva, vårt samhälle och de stora kosmiska sammanhang som vi lever i? Dessa frågor är utgångspunkten för den här boken som innehåller 74 artiklar av Olav Johansson, skrivna under perioden 1984-2019.

I Kosmisk resenär bjuder författaren med oss på en resa som sträcker sig från galaxer och planeter, djur och natur till politik, samhälle och mänskliga relationer. Både aktuella samhällsfrågor och eviga, existentiella problemställningar blir här belysta utifrån Martinus kosmiska analyser. Ett mönster framträder som allt mer bekräftar den utveckling och dess drivkrafter som Martinus ingående har beskrivit och analyserat i sitt författarskap.

OLAV JOHANSSON, född 1950, har studerat Martinus andliga vetenskap sedan mitten på 1970-talet och har i många år varit verksam som föredragshållare, kursledare och skribent i dessa sammanhang.Läs mer på författarens hemsida: www.kosmiskresenar.se
Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Förlag Världsbild Förlag AB
Sidantal 459
Mått 155 x 227 x 30 mm
Språk Svenska
Författare Olav Johansson
Artikelkod 89437
Utgiven 2019-12-14
Vikt 975 g