ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Human design

279 kr
9789189437760
Lagerstatus: Förväntas skickas inom 5-7 vardagar


Human design är en spännande och aktuell metod för självkännedom och inre utveckling. Grunden i fyra mycket gamla och etablerade traditioner - Tree of Life/Kabbala, I Ching, Chakrasystemet och Astrologi - gör human design till ett väldigt träff­säkert och konkret verktyg för att beskriva unika energityper och lära känna oss själva och andra. Det finns fem olika energityper: Manifestor, generator, manifesting generator, projector och reflector.

Kunskapen om vår unika design hjälper oss att leva vårt sanna jag istället för det konstruerade jag vi ofta lever efter som är byggt utifrån omgivningens förväntningar. Den ger dig klarhet i hur din energi flödar, hur du enklast får saker att hända, vilken strategi du ska använda för att få saker att hända, din signatur och ditt icke-jag, din auktoritet - delen av dig som tar rätt beslut i samklang med ditt högre syfte, din profil och vilka gåvor du har - helt enkelt hur det är menat att du ska fungera i den här världen!

Författaren Jenna Zoë har studerat human design i 10 år och arbetat för att tillgängliggöra detta ganska komplicerade system så att vem som helst kan använda det och skapa positiv förändring i livet. I den här boken avslöjar hon kraften och potentialen i human design och med enkla steg visar hon dig hur du kan använda dina resultat för att skapa ett fantastiskt liv.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Översättare Eva Trägårdh
Sidantal 303
Språk Svenska
Vikt 578 g
Förlag Livsenergi
Utgiven 2024-03-26
Författare Jenna Zoë
Mått 159 x 218 x 24 mm
Artikelkod 9789189437760
Originaltitel Human Design