ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Esoterisk läkekonst (2u)

269 kr
12143
Lagerstatus: I lager
Denna bok innehåller en systematisk genomgång av sjukdomarnas grundläggande orsaker med utgångspunkt från den uråldriga visdomens syn på människans natur.
Detta synsätt sammanfattas i den första av de 10 lagar för helande som författaren ingående behandlar: "All sjukdom är en följd av ett hämmat själsliv, och detta gäller för alla former i alla naturriken. Helarens uppgift är att frigöra själen så att dess liv kan flöda genom den samling av organismer som bildar varje enskild form."
Den djupaste orsaken till sjukdom är alltså olika tillstånd i mentalkroppen, astralkroppen eller eterkroppen som stör och förhindrar själsenergins fria flöde genom formen.
Denna analys av sjukdomarnas orsaker gör det möjligt för författaren att tydliggöra den konventionella medicinens begränsningar och visa hur den bör kompletteras av en andlig läkekonst som försöker komma tillrätta med de energistörningar som ligger bakom varje sjukdomssymptom.
Men all sjukdom låter sig förstås inte botas för den kan vara ett uttryck för själens oåterkalleliga beslut att dra sig tillbaka från formen. Och författaren redovisar därför på ett mycket utförligt sätt de olika faserna i dödsprocessen och ger också inblickar i de skeenden som föregår den nya inkarnationen.
Specifikationer
Mediatyp Häftad
Sidantal 575
Mått 135 x 210 x 32 mm
Språk Svenska
Artikelkod 12143
Författare Bailey, Alice A
Förlag Stiftelsen Tibetanens Bokfond
Utgiven 1998-01-01
Vikt 660 g