ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Dr Mikao Usuis ursprungliga Reikihandbok

209 kr
65963
Lagerstatus: Ej i lager
Inget är mer äkta än originalet

Dr Mikao Usui utvecklade Reikisystemet och grundade den ursprungliga japanska organisationen Usui Reiki Ryoho Gakkai. Så vad kan vara mera självklart än att återvända till dr Usuis material?

Denna bok visar de ursprungliga handpositionerna från dr Usuis Reikihandbok. Den har blivit illustrerad med 100 foton för att bli lättare att förstå. Handpositionerna för många varierande hälso-besvär har listats detaljerat, så att detta blir ett värdefullt uppslagsverk för var och en som praktiserar Reiki.

Nu när den ursprungliga handboken har översatts kan dr Usuis handpositioner och healingtekniker för första gången studeras direkt. Om du praktiserar Reiki, oavsett vilken Reikigrad du har, kan du vidga dina kunskaper dramatiskt om du följer en stor helares fotspår.?Boken erbjuder mycket värdefull information. På samma gång som den förstärker äktheten i praktiserandet förenar den också utövarna, och kommer därmed att skapa kraftfulla förändringar i Reiki- kretsarna. Jag är säker på att alla som läser denna bok kommer att ha nytta av det på många sätt.?
William Lee Rand
författare till Reiki Den helande beröringen, Reiki för ett nytt millennium, Reikins själ

?Ännu en milsten i efterforskningen utav Reikisystemet ? återigen av Frank Arjava Petter. Reikivänner från hela världen får äntligen en detaljerad beskrivning av Usuis handpositioner för behandling av specifika kroppsområden och hälsobesvär.?
Walter Lübeck
författare till bl.a. RegnbågsReiki, Reikins själ


Frank Arjava Petter förde tillbaka Reikin till sitt ursprungsland 1993, och han var den första västerlänningen som undervisade Reikimaster/lärar-graden i Japan. Tillsammans med sin japanska fru, Chetna Kobayashi, spårade han de olika Reikigrenarna tillbaka till sina rötter - till dr Mikao Usuis ursprungliga system. Förutom spännande historiska fakta upptäckte de fascinerande healingtekniker, helt nya för oss i Väst. Frank Arjava Petter och Chetna Kobayashi undervisar nu tillsammans i ursprungliga Reikitekniker på seminarier och föreläsningar över hela världen.

Frank Arjavas böcker Reiki Fire, Reiki - The Legacy of Dr Usui, och Dr Mikao Usuis ursprungliga Reikihandbok har redan blivit internationella bestsellers. Tillsammans med William Lee Rand och Walter Lübeck har han även författat Reikins själ, och tillsammans med Lübeck The Finest Reiki Techniques. Nyligen har Tadao Yamaguchi och Frank Arjava Petter utkommit med The Hayashi Reiki Manual.
Specifikationer
Mediatyp Häftad
Sidantal 80
Mått 160 x 230 x 6 mm
Språk Svenska
Vikt 189 g
Artikelkod 65963
Utgiven 2003-11-01
Originaltitel The Original Reiki Handbook of Dr. Mikao Usui
Författare Frank Arjava Petter
Författare Mikao Usui
Förlag Reiki-kliniken/Secourong