ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

De tre frågorna : hur du hittar och kontrollerar din inre kraft

279 kr
249 kr
Lagerstatus: I lager

Bästsäljande författaren Don Miguel Ruiz (Fyra grundstenar till ett bättre liv) tillsammans med lärarkollegan Emrys ställer tre simpla men utmanande frågor och uppmanar läsaren att tänka igenom dem noga:

Vem är jag?
Vad är verkligt?
Vad är kärlek?

De uttömmande och tankeväckande svaren tar med läsaren på en resa i självkännedom, förändring och en djupdykning i sanning. För att svara på frågorna vänds de ut och in och ställer nya utmaningar till läsaren: Du vet vem du är när du inser vem du inte är En viktig bok i en värld där vi bygger vår föreställning om oss själva och omvärlden på vad vi tror, utan att känna efter inombords. Boken ger ett ramverk att utvecklas inom och lära sig hantera rädslor, ångest och finna sinnesfrid.        

Don Miguel Ruiz är en internationellt uppskattad författare vars bok Fyra grundstenar till ett bättre liv låg 7 år på New York Times bästsäljarlista. Han har dedikerat sitt liv åt att sprida kunskap toltekernas urgamla visdom genom böcker, föreläsningar och resor.  Barbara Emrys är en andlig lärare och författare.

Specifikationer
Författare Don Miguel Ruiz
Mediatyp Inbunden
Översättare Birgitta Karlström
Sidantal 208
Vikt 330 g
Språk Svenska
Förlag Livsenergi
Författare Barbara Emrys
Utgiven 2019-08-21
Mått 140 x 180 x 18 mm
Artikelkod 9789188633378
Originaltitel The three questions