ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Avslappning & Mental träning - kryddat med mindfulness och nlp - för ett rikare liv

289 kr
91938
Lagerstatus: I lager

Tänk om det är så att du med hjälp av dina tankar och inre bilder kan öppna dörrar till en värld av möjligheter att påverka ditt mående och innehållet i din framtid? Om det är så att kvaliteten på dina tankar också bestämmer kvaliteten på ditt liv? Vad skulle det kunna innebära för dig?

Med hjälp av ”Avslappning & Mental Träning - för ett rikare liv” tar du ditt personliga ledarskap ytterligare nivåer. Här får du på ett klart, konkret och lättförståeligt sätt de teoretiska grunderna till avslappning och mental träning. Du får bekanta dig med mindfulness och nlp. Lära dig om stress, stresshantering och titta närmare på din självbild. Du kommer att förstå vilken påverkan du har på din framtid och lära dig hur du tar dig dit du vill - nå dina mål - och får mer av det du vill ha i ditt liv.

Boken är pedagogiskt upplagd med en mängd övningar som hjälper dig att skaffa det liv du vill ha. Till boken finns en cd-skiva/mp3-filer med vars hjälp du når och fördjupar insikter och kunskap, som beställs separat från förlagets hemsida www.utbildning-co.se. De inlästa övningarna finns även på en app, ”Avslappning & Mental träning” och laddas hem där appar finns..

Specifikationer
Språk Svenska
Förlag Utbildning & Co
Artikelkod 91938
Utgiven 2015-01-01
Sidantal 136
Mått 170 x 245 x 12 mm
Författare Johansson, Eva
Mediatyp Inbunden
Vikt 462 g