ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Attraktionslagen på djupet

289 kr
249 kr
9789188633804
Lagerstatus: I lager

En bok om att ha tillräckligt mer än tillräckligt i varje del av livet. Oavsett din historia och vad du står inför just nu kan du skapa ett liv i välstånd på alla plan.  

Derek Rydall visar vad det innebär att ha allt du behöver och vill ha och får dig att förstå att källan till allt du längtar efter finns inom dig själv.   

Attraktionslagen på djupet är en inspirerande och livsförändrande handbok som hjälper dig att släppa taget om rädsla, besvikelse och negativitet och i stället börja leva ditt drömliv. Steg för steg förklarar författaren hur du använder lagen om attraktion för att få ett liv med precis så mycket kärlek, kreativitet, pengar, lycka och glädje som du vill ha.   

Upptäck de fem missuppfattningarna om välstånd och lär dig använda de sju gåvorna som ger dig allt. Läk dina inre skuggor, se igenom lögnen om att du är beroende av andra för att få det du vill ha och inse att du själv är källan till allt.   

Derek Rydall är en internationell författare, livscoach och terapeut. Hans läror bygger på universella och väl beprövade principer. I den här boken går han på djupet med lagen om attraktion. Du får alla verktyg du behöver för att kunna uppfylla dina största drömmar och skapa den livsstil du vill ha.

Specifikationer
Författare Derek Rydall
Sidantal 296
Förlag Livsenergi
Översättare Susanne Nobel
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Artikelkod 9789188633804
Vikt 570 g
Utgiven 2021-05-26
Mått 155 x 215 x 25 mm
Originaltitel The Abundance Project