ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Aromaterapi från början

359 kr
91295
Lagerstatus: I lager

I boken Aromaterapi från början ges handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Du får bland annat lära dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för ditt eget husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård för dig och dina nära. Allt ifrån ett starkt immunsystem till en god natts sömn.

 

Du som är nybörjare i ämnet hittar här ett tryggt och roligt sätt att få in aromaterapi, dofter och naturens läkande kraft i din vardag. För dig som redan börjat vandra på dofternas stig och har grundkunskaper i ämnet finns flera intressanta fakta, tips och övningar som du inte hittar i någon annan bok. Till exempel tips på hur du gör din egen enkla baskräm med hydrolater och andra recept med hydrolater från Norrland.

 

Oavsett dina förkunskaper vill boken inspirera dig till att utforska denna magiska värld av dofter från naturen som ger balans till kropp och själ.


Ingrid Kutschbach är en av Sveriges främsta aromaterapeuter samt doftkonsult och lärare. Under flera år drev hon Aromaterapiskolan i Göteborg. Idag jobbar Ingrid internationellt med sin konsultverksamhet.


Specifikationer
Vikt 308 g
Författare Ingrid Kutschbach
Sidantal 181
Formgivare Gabriella Brantdahl
Mått 158 x 195 x 12 mm
Redaktör Maria Redström
Utgiven 2021-05-09
Artikelkod 91295
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Förlag Lassbo Förlag