ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Ängeln, banditen och geniet : vill inre vägledare altlid väl?

189 kr
89267
Lagerstatus: I lager

Du kan kanske i stunden inte förklara varför du fick en specifik tanke eller känsla, 
mer än att den på något oförklarligt sätt känns rätt.


Ängeln, banditen och geniet är en tankebok. Den riktar sig till dig som funderar på om det är möjlighet att läsa av de energier som människor tycks utstråla, och om vi genom träning kan utveckla vår intuitiva förmåga. Den lyfter funderingar på om det är möjligt att förnimma tidigare liv och andlig närvaro. Boken handlar även om inre vägledning för de situationer vi hamnar i längs livets resa. Men framförallt hur du genom att lyssna inåt, ökar förståelsen för dina egna önskemål och behov som du har på din personliga resa.


Författaren, Stefan Karlsson, har utvecklat ett sätt att sortera och tolka de tankar och känslor som kommer till dig. Ett sätt är att ge dina känslor och förnimmelser en egen identitet. Författaren har benämnt innerligheten och omtankens röst till den inre ängeln, intellektet och intelligensens till geniet, och egot och drivkraftens röst till banditen. Genom att bättre kunna tolka dina reaktioner och vad du känner, ökar dina möjligheter att nå balans och inre frid. 


Det är bra att ge tid för att tänka och reflektera, men kanske ännu viktigare att vara modig och våga lita på det vi känner inom oss.


Specifikationer
Mediatyp Danskt band
Vikt 190 g
Språk Svenska
Sidantal 141
Författare Stefan Karlsson
Utgiven 2019-09-25
Mått 136 x 180 x 12 mm
Artikelkod 89267
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB