ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Välkommen på en glimrande kväll med Lee Seger
Vattumannen, Fleminggatan 35
Gratis
Relaterat

Ditt magiska jag : 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande

Dessa tretton kapitel visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som inte bara gagnar dig själv utan även resten av världen.

Lee Seger healingkort : tolkningar och läggningar

Lee Segers vackra kortlek hjälper dig att på ett lekfullt sätt lära känna dig själv på ett djupare plan. 77 kort och en bok på 200 sidor som berör de flesta aspekter av livet och som visar på möjligheten att vända det som känns tungt mot glädje, nyfikenhet och kreativitet. Boken innehåller förslag på tolkningar och hur du blir din egen healer.

Revan i horisonten

Veras liv är bra. Skilsmässan var smärtfri, jobbet är toppen, barnen har det bra och hon är tillfreds med livet. Eller? Någonting inom henne pockar på uppmärksamhet och när hon ställs inför frågan vad det skulle innebära att på djupet älska sig själv, känner Vera att hon är tvungen att hitta svaret på den frågan.

Välkommen på en glimrande kväll med Lee Seger och Ditt Magiska Jag

Välkommen på en glimrande kväll med Lee Seger och Ditt Magiska Jag.
Lee bjuder på användbara healingtips, inspiration inför det magiska året 2020, meditation och utlottning av bokpaket. Självklart signerar hon och alla hennes böcker finns hos oss. Har du dem redan så ta med, om du vill ha en signering. 
 
Lee Seger är författare, inspiratör och spirituell vägledare och har sedan 15 år tillbaka arbetat med terapeutisk- och energitransformerande healing. Lee vägleder som krönikör och på sociala media. Tillsammans med hennes team driver Lee också Daybyday Community, en digital plattform för helande, inspiration och gemenskap.

 Lee har skrivit böckerna, Revan i horisonten och Ditt Magiska Jag samt Lee Seger Healingkort