ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Grön magi : från det galna sexiga köket

229 kr
Lagerstatus: I lager

I Grön magi från det Galna Sexiga Köket tar Kris Carr tillsammans med mästerkocken Chad Sarno den gröna maten till nya höjder. Boken är full av inspiration, fakta, matlagningstips och fler än 150 raw food- och veganrecept som passar både noviser och dem som är mer erfarna i köket. 


Med sin speciella humor, elegans och kvickhet hjälper Kris Carr dig att göra hälsorevolution i ditt eget kök. Du kommer snart att märka att det goda som föds i ditt kök genomsyrar resten av ditt liv och berikar din hälsa, ditt hem, ditt hjärta och planeten.


Likt en lång lyxig måltid består boken av flera delar. Till att börja med får du en detaljerad sammanfattning av vad den Galna Sexiga Dieten innebär. Därefter får du lära dig hur du fyller din kulinariska arsenal med de bästa köksredskapen och all annan nödvändig utrustning. Kris Carr ger dig även grundläggande kunskap och matlagningstermer som hjälper dig att ta kontrollen i ditt kök. Till sist kan du med full kraft dyka ner bland de ljuvliga recepten och fylla din mage från morgon till kväll. 


Praktiska symboler för glutenfritt, sojafritt, barnvänligt och snabblagat hjälper dig att enkelt hitta de recept som bäst passar dina behov. Osäker på hur man sätter ihop en måltid? Inga problem – boken ger flera förslag på inspirerande och läckra menyer för alla tillfällen.


Grön magi från det Galna Sexiga Köket har allt som behövs för att fylla ditt kök (och liv!) med hälsa, lycka, familj, vänner och roliga stunder.

”Välkommen till det Galna Sexiga Köket. Du är inbjuden till en underbar happening, en hälsorevolution för att vara exakt. Och ju snabbare du tackar ja desto bättre eftersom stora förändringar sveper fram genom varje hem… Från lastbilschaufförer till presidentens fru, från elitidrottare till fotbollsmorsor – vegofokuserad medvetenhet slår igenom med full kraft hos alla. Se det här som din personliga inbjudan till att följa med. Skål för din hälsa!”  

Kris CarrSpecifikationer
Författare Chad Sarno
Författare Kris Carr
Mediatyp Danskt band
Förlag Soulfoods
Utgiven 2013-11-15
Språk Svenska
Sidantal 284
Vikt 850 g
Översättare Marit Mossbäck
Mått 193 x 232 x 25 mm
Artikelkod 84388
Originaltitel Crazy Sexy Kitchen